Waterstof en CCUS dragen bij aan  de overgang naar een klimaatneutraal energiesysteem; de invulling ervan vergt de nodige innovaties. De Topsector Energie ondersteunt deze innovaties met subsidieregelingen.

U bent van harte welkom bij het webinar over de subsidieregelingen voor waterstof en CCUS, die beide begin april open gaan. Hoor alle voorwaarden en details én krijg tips voor het indienen van een projectvoorstel. Stel bovendien live uw vragen aan onze adviseurs.

Voor wie?

  • Bent u ondernemer en bezig met een innovatie op het gebied van CCUS, met plannen voor een pilot of de voorbereiding daarvan? Dan kunt u in aanmerking komen voor de subsidie Carbon Capture, Utilisation and Storage (CCUS).
  • Ontwikkelt u een innovatie voor  een waterstofpilot, die zorgt voor een kostprijsreductie in de productie, opslag,  transport en distributie, of de toepassing van waterstof (industrie, mobiliteit, energieproductie, gebouwde omgeving)? Is uw innovatie opschaalbaar en bevat deze een robuuste business case? Dan kunt u samen met uw partners in aanmerking komen voor de subsidie Waterstof.

Programma webinar

15.00 uur Presentatie regeling CCUS
15.30 uur Presentatie regeling Waterstof
16.00 uur Einde

Gedurende het gehele webinar kunt u chatten met één van onze adviseurs. Veel gestelde vragen zullen we bovendien live beantwoorden.

Aanmelden

U kunt zich aanmelden voor het webinar.