Benelux Venture Forum strijkt neer in de Brightlands-regio

De 17e editie van het Benelux Venture Forum (BVF) vindt plaats op 21 en 22 november in Maastricht. Tijdens dit unieke matchmaking event krijgen high-tech start-ups de mogelijkheid in contact te treden met (internationale) investeerders.
Gedurende twee dagen zijn toonaangevende financiële experts te gast in Limburg. Brightlands Innovation Factory is de host van het event, dat mede mogelijk wordt gemaakt door de Provincie Limburg,  LIOF, Chemelot Ventures, Medtronic, DSM, APG en Brightlands.
 Campussectoren

Centraal in het programma staat de mogelijkheid voor 40 bedrijven om te pitchen voor een panel van (financiële) experts en zich op deze wijze te presenteren aan (internationale) investeerders. Deze bedrijven worden geselecteerd door een selectie van top investeerders die lid zijn van de ‘International Venture Club’. Een mooie kans om expertise en financiële support aan boord te halen. De deelnemende bedrijven worden in de voorbereiding van hun pitch ondersteund door de organisatie van BVF en krijgen hiervoor zelfs een ‘Venture Academy’ die plaatsvindt op de Brightlands Smart Services Campus, voorafgaand aan het Benelux Venture Forum. Van de 40 deelnemende bedrijven kunnen de 10 beste bedrijven zich kwalificeren voor de European Venture Contest die in december in Düsseldorf zal plaatsvinden. De bedrijven zijn ingedeeld in de focusgebieden van Brightlands Smart Services, Food & Nutrition, Medtech en Materials.

Klik hier voor meer informatie.