‘Van molecuul naar bedrijf’

Deze bijeenkomst wordt georganiseerd door SMV Life Sciences en Health Valley. Het programma zal zich richten op: ‘Farma- en patiëntoplossingen’

Bij het ontwikkelen van nieuwe oplossingen in de gezondheidszorg spelen LS & H-bedrijven een belangrijke rol bij het stimuleren van innovatieve oplossingen. Maar ze kunnen dit niet alleen! Het kost veel tijd en moeite voor alle betrokken partijen, maar samenwerking met patiënten, netwerken voor gemeenschapsondersteuning en het publiek is een ethische noodzaak die essentieel is om de kwaliteit, veiligheid, waarde en duurzaamheid van zorgstelsels te verbeteren.

Op deze bijeenkomst zullen er verschillende sprekers aan het woord komen vanuit de farmacie, verpakkingsindustrie, logistiek en diagnostiek die actief op zoek zijn naar samenwerking.

Datum: donderdag 27 september 2018
Locatie: Novio Tech Campus, SMB Meet & Greet, gebouw M, Transistorweg 5 Nijmegen

Programma

  • 15:30 Inloop en registratie met koffie/thee
  • 16:00 Start bijeenkomst
  • 17:30 Netwerken met drankjes en snacks

Bevestigde sprekers:

ENZYRE; Waander van Heerde

Enzyre wil innovatieve diagnostische oplossingen ontwikkelen om patiënten en zorgprofessionals bruikbare inzichten te bieden om hun gezondheidsresultaten te verbeteren. Hun missie is om het gevalideerde geminiaturiseerde laboratorium te brengen waar het nodig is; de patient!

ROCHE;
Roche was een van de eerste bedrijven die gerichte behandelingen aan patiënten bracht. Met hun gecombineerde kracht in farmaceutische producten en diagnostiek zijn ze beter uitgerust dan welk ander bedrijf dan ook om gepersonaliseerde gezondheidszorg verder te stimuleren. Tweederde van hun R & D-projecten wordt ontwikkeld met begeleidende diagnostiek.

Tjoapack; Dexter Tjoa
TjoaPack is een wereldwijde contractverpakkingsorganisatie (CPO). Ze zijn toegewijd aan het vormgeven van de toekomst van de farmaceutische toeleveringsketen om veiliger en betrouwbaarder te zijn voor hun klanten en voor patiënten. Hun kennis en ervaring betekent dat zij flexibele verpakkingen en supply chain-services kunnen aanbieden met de nieuwste technologie.

INMOTIONVR; Gert-Jan Brok
InmotionVR creëert de NextGen leuke en (kosten) effectieve oplossing in Fysiotherapie met behulp van Virtual Reality die het herstel kan versnellen.

De presentaties zijn in het Engels en de toegang is gratis. Nieuwe gasten zijn welkom, dus aarzel niet om deze uitnodiging door te sturen binnen uw netwerk!