‘New Materials’ is een van de hoofdthema’s van Startupfest Europe. Plant One in Rotterdam zal als partner van ChemieLink op 25 september gastheer zijn voor een afwisselend evenement van en voor toonaangevende startups en gevestigde chemiebedrijven. Centraal staan innovatieve materialen voor duurzame voedselproductie, een circulaire chemische industrie en de volgende generatie energieopslag.

Het programma geeft inzicht in toekomstplannen van de industrie en biedt startups in de agrarische, voedsel- en chemische industrie de kans om 1-op-1 te spreken met CEO’s en CTO’s uit de industrie.  Hoofdsprekers zijn William Mc Donough, oprichter van het Cradle to Cradle Products Innovation Institute en Eva Gladek, oprichter en CEO bij Metabolic. Daarnaast zijn er workshops over ‘Zakelijke diensten in de waardeketen, ‘Financiering van uw innovatie’ en ‘Uitdagingen voor starters’. En de InnovatieTour voert langs pilot-installaties van starters en innovatieve MKB-ondernemers.

De organisatie van dit evenement is in handen van ISPT, InnovatieLink/ChemieLink, StartupDelta, Akzo Nobel, Friesland Campina en Corbion.

Registreer u nu voor dit evenement

Marcel Wubbolts, CTO van Corbion geeft aan waarom dit evenement de moeite waard is.

Directeur InnovatieLink Chris Bruijnes aan het woord over StartupFest