Op donderdag 29 november 2017 vindt onze Werkconferentie plaats in NBC te Nieuwegein, gericht op iedereen die betrokken is bij de energietransitie in Nederland. Ondernemers, onderzoekers, onderwijsprofessionals, NGO’s en overheden richten zich tijdens dit event op de onderlinge samenwerking die de energietransitie kracht bij zetten. Het programma is een rijke mix aan workshops, werksessies, presentaties en netwerkmogelijkheden.

Op donderdag 29 november 2017 vindt de Werkconferentie Topsector Energie plaats in Nieuwegein. De Werkconferentie staat dit jaar in het teken van de Transitiepaden naar 2050. Samen zijn we de drijvende kracht achter de energie-innovaties, nodig voor de transitie. Dat doen we in crossovers, in verbinding met elkaar en met de maatschappij. Op deze werkconferentie zult u met collega’s uit verschillende disciplines van gedachten kunnen wisselen over transitiepaden en next steps.

Innovaties in het gebouw en in de wijk

TKI Urban Energy organiseert een sessie bestaande uit twee delen, waarin we u als relatie graag mee nemen in de laatste ontwikkelingen. In deze sessie bestaande uit twee delen, praten projectleiders van TKI Urban Energy-projecten u, onder leiding van Frank du Mosch, in hoog tempo bij over hun innovaties, uitdagingen, oplossingen en resultaten die zij gaan leveren voor de vernieuwingen in gebouwen en in de wijk. Per project bekijken we wat we ervan mogen verwachten, en wat deze innovatie op de korte en de lange termijn aan de energietransitie kan bijdragen.

We willen u laten zien hoe de innovaties uit verschillende projecten elkaar aanvullen en versterken, zowel op gebouw- als op wijkniveau. We gaan in op producten en diensten die vrijwel marktrijp zijn, én op concepten die verder van de markt af staan. Gespreksleider Frank du Mosch staat garant voor een actieve betrokkenheid van zowel de sprekers als de zaal.

Klik hier voor meer informatie en aanmelding.