Ieder jaar organiseert het TKI Wind op Zee haar Matchmaking Day in februari. Tijdens deze dag ontmoet u toonaangevende spelers uit de wind op zee sector, krijgt u informatie over de de tenders in 2019 en hoort u resultaten van TKI Wind op Zee projecten.

Het doel van het evenement is om bedrijven, kennisinstellingen en MKB bedrijven te faciliteren en stimuleren op het gebied van onderzoek, innovatie en implementatie van offshore wind energie, zolang het binnen het kader van het programma van het TKI Wind op Zee valt.Het programma behelst:

  • Kostenreductie en optimatisatie van offshore wind parken
  • Integratie van offshore wind in het energiesysteem
  • Offshore Wind en de omgeving (multi-use, ecologie)

Heeft u een interessant, innovatief projectidee en bent u op zoek naar projectpartners? Heeft uw project baat bij het ontvangen van innovatiesubsidie? Dan is dit evenement voor u dé gelegenheid om deze partners te ontmoeten en informatie te ontvangen over financiële ondersteuning voor uw project.

Innovatiemarkt

Wilt u uw organisatie presenteren op de innovatiemarkt? Neem dan contact op met Gabriëlle Smith voor meer informatie.

Het programma

‘s Morgens presenteren lopende en nieuwe inspirerende projecten hun (eerste) resultaten. In de middag lanceren we de R&D subsidy tenders in 2019 en organiseren we matchmaking sessies met verschillende thema’s.

Klik hier voor meer informatie