‘Van molecuul naar bedrijf’

Deze bijeenkomst wordt georganiseerd door SMV Life Sciences en Health Valley. Het programma zal zich richten op: ‘Farma- en patiëntoplossingen’

Bij het ontwikkelen van nieuwe oplossingen in de gezondheidszorg spelen LS & H-bedrijven een belangrijke rol bij het stimuleren van innovatieve oplossingen. Maar ze kunnen dit niet alleen! Het kost veel tijd en moeite voor alle betrokken partijen, maar samenwerking met patiënten, netwerken voor gemeenschapsondersteuning en het publiek is een ethische noodzaak die essentieel is om de kwaliteit, veiligheid, waarde en duurzaamheid van zorgstelsels te verbeteren.

Op deze bijeenkomst zullen er verschillende sprekers aan het woord komen vanuit de farmacie, verpakkingsindustrie, logistiek en diagnostiek die actief op zoek zijn naar samenwerking.

Datum: donderdag 27 september 2018
Locatie: Novio Tech Campus, SMB Meet & Greet, gebouw M, Transistorweg 5 Nijmegen

Programma

  • 15:30 Inloop en registratie met koffie/thee
  • 16:00 Start bijeenkomst
  • 17:30 Netwerken met drankjes en snacks

Bevestigde sprekers:

ENZYRE; Waander van Heerde

Enzyre wil innovatieve diagnostische oplossingen ontwikkelen om patiënten en zorgprofessionals bruikbare inzichten te bieden om hun gezondheidsresultaten te verbeteren. Hun missie is om het gevalideerde geminiaturiseerde laboratorium te brengen waar het nodig is; de patient!

Tjoapack; Dexter Tjoa
TjoaPack is een wereldwijde contractverpakkingsorganisatie (CPO). Ze zijn toegewijd aan het vormgeven van de toekomst van de farmaceutische toeleveringsketen om veiliger en betrouwbaarder te zijn voor hun klanten en voor patiënten. Hun kennis en ervaring betekent dat zij flexibele verpakkingen en supply chain-services kunnen aanbieden met de nieuwste technologie.

DHL; Don Brewel

DHL Supply Chain Life Science & Healthcare is een dienstverlener met een breed scala aan diensten; van Global / European supply chain management, inclusief controle toren en secundaire verpakking & labeling met een wereldwijde scope en grensoverschrijdende order naar cashen activiteiten in de BNL. Ze zijn marktleider in de prescriptieve geneesmiddelendistributie in de Benelux en een belangrijke dienstverlener voor de MedDev-industrie.

De presentaties zijn in het Engels en de toegang is gratis. Nieuwe gasten zijn welkom, dus aarzel niet om deze uitnodiging door te sturen binnen uw netwerk!