Bent u een investeerder en heeft u interesse om energie-innovaties te financieren? Schuif dan aan bij de InvestorDay van InnovatieLink op 21 november 2019. Wij stellen u voor aan zes geselecteerde innovatieve ondernemers die klaar zijn om risicokapitaal aan te trekken.

We zijn op zoek naar investeerders die willen investeren in innovatieve ondernemingen in de energiesector. Het gaat om risicokapitaal zoals aandelenuitgifte of converteerbare leningen met een omvang van €100.000 – € 2 miljoen.

InnovatieLink laat experts van KplusV vooraf een nauwkeurige selectie van bedrijven maken die investeringsgereed zijn en laat hen intensief begeleiden ter voorbereiding van hun presentatie. Tijdens de InvestorDay kunt u naar hun presentaties luisteren, vragen stellen en gerichte afspraken maken over het vervolg.

Praktische informatie

  • De InvestorDay wordt gehouden op donderdag 21 november bij De Buccaneer, Paardenmarkt 1, Delft.
  • U kunt alleen op basis van een uitnodiging aanwezig zijn bij de InvestorDay. Heeft u geen uitnodiging ontvangen, maar wilt u wel aanwezig zijn? Dan kunt u zich aanmelden via onderstaande knop en aangeven waarom u bij deze dag aanwezig dient te zijn. Wij nemen dan contact met u op.
  • Mail voor meer informatie naar financieringsloket@innovatielink.nl.

Ik wil me als investeerder aanmelden voor de InvestorDay.