FinancieringsAtlas

Of u klaar bent om financiering aan te trekken hangt van meerdere factoren af. Zoek contact met meer dan 200 financieringspartners voor uw innovatie. Met informatie over subsidies, overheidsregelingen, krediet en participaties.

Antwoord op ondernemersvragen

Voor innovatieve MKB-ondernemers valt het niet mee om hun weg te vinden in de wirwar van financieringsmogelijkheden. We geven daarom antwoord op de meest voorkomende ondernemersvragen: voor welke financieringsvormen kom ik in aanmerking? Hoe bepaal ik mijn financieringsbehoefte? In welke levensfase bevindt mijn onderneming zich en is mijn bedrijf klaar om financiering aan te trekken.

Netwerk van financiers

De FinancieringsAtlas biedt meer dan alleen een landelijk overzicht. De financiële instellingen en overheidsorganisaties die zich bij de FinancieringsAtlas hebben aangesloten, vormen in wezen een netwerk van organisaties die innovaties van MKB-ondernemers in de chemie, energie en biobased sector gericht willen ondersteunen.

Verbetering dienstverlening

InnovatieLink biedt financiële partijen interessante mogelijkheden om hun dienstverlening aan deze innovatieve MKB-ondernemers te verbeteren. Tot ons aanbod behoren het bijdragen aan webinars over financiële thema’s, deelname aan interactieve activiteiten, opname in onze (online) berichtgeving over nieuwe ontwikkelingen en evenementen of het optreden als sparring partner voor exposure en kennisdeling richting innoverende MKB-ondernemers.

Financiële partijen en MKB-ondernemers kunnen natuurlijk ook direct een van onze innovatiemanagers benaderen voor praktische ondersteuning bij het leggen van relevante contacten.