Hebt u bij de oprichting van uw bedrijf heel bewust nagedacht over de huisvesting? Misschien niet. Toch is uw omgeving belangrijk, want die kan uw groei en ontwikkeling versterken. Zo vindt u op gespecialiseerde bedrijfsterreinen relevante partijen uit uw keten, waarmee u kunt samenwerken. Ook treft u er de faciliteiten die in uw sector nodig zijn, zoals chemische installaties of hoogspanningsnetten.

Bent u een starter, dan hebt u waarschijnlijk geen groot bedrijfspand nodig. Een werkplek met de mogelijkheid om klanten te ontvangen, ligt meer voor de hand. Daarvoor kunt u terecht bij een ‘incubator’. Op deze locatie huurt u een volledig ingerichte kantoorruimte, vaak met een kort contract. U maakt er gebruik van gezamenlijke voorzieningen, zoals vergaderzalen, toiletten en receptie. Mooie bijkomstigheid is dat u hier uw ervaring, successen en frustraties kunt delen met medestarters.

Wij helpen u graag met het bepalen van interessante partners voor uw onderneming. Neem contact op of raadpleeg de InnovatieAtlas.