InnovatieAtlas

Innoveren in de sector energie en chemie, dat doet u met de InnovatieAtlas. Zoek contact met meer dan 200 innovatie partners voor huisvesting, pilotlocaties, technische kennis en netwerk. U kunt ook zoeken op de kaart.

Netwerk innovatieve bedrijvigheid

De InnovatieAtlas is meer dan een landelijk overzicht. Ondernemers die zich aan de atlas verbonden hebben, vormen met elkaar een uniek netwerk van innovatieve bedrijvigheid in de biobased economy, chemie en energiesector. Het zijn juist deze bedrijven die het verschil gaan maken in de toekomstige duurzame economie.

Verdieping en verbreding

InnovatieLink biedt deze MKB-ondernemers daarom interessante mogelijkheden om hun innovatieproces te versnellen en te verdiepen. Tot onze aanbod behoren webinars over actuele innovatiethema’s, deelname aan interactieve activiteiten, opname in onze (online)berichtgeving over nieuws en evenementen en het optreden als sparring partner voor exposure en kennisdeling. Daarnaast kunt u direct een van onze innovatiemanagers benaderen om u praktisch te ondersteunen bij uw innovatievraagstukken.