Elk bedrijf heeft financiering nodig om te groeien. De verschillende vormen van financiering hebben allemaal hun eigen voorwaarden, voor- en nadelen. Om meer inzicht te krijgen in hoe en waar innovatieve ondernemers in de energiesector financiering kunnen vinden, organiseert InnovatieLink op 19 september een Masterclass Finance. Tijdens deze Masterclass delen experts hun ervaringen en geven ze deelnemers een actueel overzicht van publieke en private financiƫle instrumenten.

De Masterclass Finance is bedoeld voor MKB-ondernemers in de energiesector die net begonnen zijn met de ontwikkeling van hun innovatie tot aan ondernemers die hun product of proces willen opschalen. Tijdens de Masterclass kunnen ondernemers zich oriƫnteren en bespreken wat het beste instrument is om hun innovatie te financieren.

Op het programma staan sprekers uit de wereld van regionale ontwikkelingsmaatschappijen, banken, venture capital, subsidieverstrekkers, crowdfunding en private investeerders. Zij zullen een realistisch beeld geven van de mogelijkheden en welke innovaties in het bijzonder kansrijk zijn.

De Masterclass wordt georganiseerd bij de Buccaneer in Delft, op 19 september van 14:30 tot 19:00.

Klik hier voor meer informatie of om u op te geven.