Wilt u op de hoogte blijven van de ontwikkelingen van InnovatieLink en haar bijbehorende communities? Meld u dan aan voor een van onze nieuwsbrieven. Wij versturen regelmatig  nieuwsbrieven op specifieke onderwerpen zoals van Offshore Wind Innovators, of algemeen nieuws van InnovatieLink dat interessant is voor het innovatief MKB uit de energiesector.

Hieronder hebben wij een aantal hiervan op een rijtje geplaatst.

InnovatieLink nieuwsbrief

De InnovatieLink nieuwsbrief geeft elke maand een algemeen overzicht van de nieuwste ontwikkelingen bij InnovatieLink. Hierbij kunt u denken aan updates van onze financieringskalenders, persberichten van InnovatieLink, algemeen nieuws en interessante evenementen voor het MKB.

Bekijjk de nieuwsbrief InnovatieLink december 2017

Schrijf u hier in voor de InnovatieLink nieuwsbrief.

Offshore Wind Innovators

Offshore Wind Innovators is een community opgericht specifiek voor het MKB in de offshore wind industrie. Dit netwerk is bedoeld om innovaties van met name innovatieve MKB-ondernemers sneller op de markt voor offshore windenergie te krijgen. Voor partijen die geïntereseerd zijn in de community komt er tweemaandelijks een engelstalige Offshore Wind Innovators nieuwsbrief uit.

Offshore Wind Innovators nieuwsbrief voor externe partijen

Schrijf u hier in voor de Offshore Wind Innovators nieuwsbrief.