De TechMatch bijeenkomsten zijn speciaal gericht op technologieleveranciers en engineeringfirma’s, waarbij nieuwe technologieën centraal staan. Uit eerdere bijeenkomsten en meetings in 2016 en 2017 bleek er namelijk de behoefte te zijn om met de technologieleveranciers en engineeringfirma’s samen met elkaar in discussie te gaan over de ontwikkeling van nieuwe innovatieve technologieën en hoe deze in de markt gebracht kan worden.

Hoe ziet een TechMatch eruit?

Tijdens deze bijeenkomsten worden drie nieuwe technologieën gepresenteerd. Deze technologiëen worden daarna in drie parallelle sessies besproken. De pitcher brengt hierbij de drempels van marktintroductie in kaart. Alle aanwezigen kunnen ervaring opdoen met de toegepaste analysemethode. En aan het eind van het event is er tijd om te netwerken. Nieuwsgierig naar deze bijeenkomsten? Bekijk hier de beschikbare terugblikken:

Het doel van deze bijeenkomsten

Het doel van TechMatch is om kennis te maken met nieuwe technologie en met elkaar na te denken over oplossingen van problemen die zich aandienen bij doorontwikkeling en opschaling. We gebruiken daarvoor zowel korte pitches van technologieleveranciers als verdiepingssessies per technologie.

De eerstvolgende bijeenkomst

Onze volgende TechMatch is momenteel nog niet gepland. Voor meer informatie en inschrijven voor de eerstvolgende TechMatch kunt u contact met ons opnemen via info@innovatielink.nl.